Info

Mensen met passie. Betoverende plekken. Met mijn werk wil ik laten zien wat mooi is. Positiviteit verspreiden. Want dat maakt de wereld tot een betere plek.

Mijn specialiteit is fotograferen van mensen en hun leefwereld, de dingen die we dagelijks doen. Dat doe ik voor reclamebureaus, bedrijven en magazines. In mijn vrije werk daag ik mezelf uit meer te leren over onze wereld én mijn vak.

Kenmerkend voor mijn foto’s is de frisse, heldere, kleurrijke uitstraling. Ik houd ervan om momenten van geluk vast te leggen; een schaterlach, de zon die opkomt, een ogenblik van écht contact. Liefst op zo’n manier, dat de kijker het gevoel heeft zelf onderdeel van het beeld te zijn.

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar om ruimte te kunnen geven aan de spontaniteit die ik in beelden wil vangen, regisseer ik de situaties waarin ik fotografeer tot in detail. Ik bereid me zorgvuldig voor en verdiep me in mensen voor ik ze fotografeer. Om daarna de controle te kunnen loslaten en me te laten verrassen door wat er gebeurt.

Portret door Wouter van der Linde

Info